Deilig med vår igjen!

Vi er inne i kanskje den beste tiden på året for oss nordboere som er så heldig å kunne få oppleve hele fire årstider. Det vil si, det er ikke alltid vi føler oss like heldig når vi går inn i høsten og det regner frem til jul. Uansett, våren er her og i slutten av april og nå når mai er her, så skjer det mye rundt oss. Små eksplosjoner er et faktum i naturen når det popper ut det ene etter det andre fra det som tidligere så ut som døde kvister.

Også vi kaldblodige nordboere våkner til liv når solen beggyner å skinne og kveldene begynner å bli lange og lyse. Plutselig går ikke blikkene på folk rett i bakken lenger, slik som ofte er et faktum i mørketiden. Nei, nå er det rake rygger og mer selvtillit å se hos veldig mange og plutselig skal alle bruse litt med «fjærene» (les, dyre solbriller, lekre sommerkjoler, bare legger med mer).

«Kom mai du skjønne milde» heter det. Joda det er deilig å være til som menneske når våren tar tak og jeg er overbeist om at vinterdøde planter føler det på samme måte når solen begynner å varme.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s