Møte med en verdensstjerne

Reiser man til fjells på sommeren for å oppsøke snøen, er det store muligheter for at man og kan møte på verdensstjerner. Det norske World Cup laget på damesiden og Europacuplaget på herresiden har hatt treningssamling på Folgefonna nå i juni og flere andre intyernasjonale lag velger samme sted som en del av oppkjøringen mot en ny sesong.

I begynnelsen av juni dukket også et par svenske jenter og et stort støtteapparat opp på Folgefonna for å trene. En av jentene er verdensstjernen Anja Pärson som ble dronningen av Åre i 2007 med tre gull og en bronse. Hun definerer seg selv som en god mesterskapsløper med tre seire og flere topp ti plasseringer i World Cup sist sesong som forøvrig var hennes dårligste sesong.

Det ble et hyggelig møte med Anja Pärson på Folgefonna etter at hun var ferdig med en runde Super G trening. Hun fortalte at det var trivelig å være på Fonna, men også omgivelsene med fine sykkelmuligheter og muligheten for bading i Hardangerfjorden gjør at hun slapper godt av etter tøffe treninger på snø og barmark.

Etter et par uker med trening på snøen på Folgefonna, er det vel heller ingen tvil om at hun vil gjøre det godt til vinteren!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s