Up in the sky for Myrkdalen

Solskinn og kaldt vær har gitt Voss Fjellandsby i Myrkdalen rekordbesøk i dagene etter jul.

Det har skjedd mye på kort tid i Myrkdalen med bygging av ny stolheis og flytting av to trekk. De siste dagene har de virkelig fått prøve om alt fungerer. Totalt har over 7000 skientusiaster boltret seg i Myrkdalen fredag, lørdag og søndag på meget gode snøforhold.

– Søndag satte vi rekord i anlegget vårt med 3000 besøkende og jeg føler at vi kom fra det på en bra måte, sier daglig leder for Myrkdalen Fjellheiser, John Ivar Norheim.

Norheim er godt fornøyd med gjennomføringen av de tre siste dagene med rekordbesøk, men ser samtidig at de kan gjøre noen justeringer for å bli bedre.

– Vi kan nok bli flinkere på en del områder. Jeg ser blant annet at vi må gjøre noen endringer for å generere flere folk til Helgatun-trekket som vi åpnet på lørdag. Der var det ikke kø i det hele tatt i helgen, sier Norheim.

Myrkdalen Fjellheiser har som målsetting å gi alle et tilbud, og har derfor også gjort ferdig en linje med hopp og en del rails oppe i fjellet til de unge akrobatene på snowboard og jibbeski.

– Vi har plassert et hopp oppe ved Kari-Traa trekket som vi har fått gode tilbakemeldinger på og det er og satt ut en del rails, sier Norheim.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..