Pudderglede i Eikedalen

En haug med kuldegrader og melding om strålende sol, gjorde at også den fjerde dagen i 2009 ble tilbrakt i skibakken sammen med veldig mange andre.

Eikedalen skisenter har til tross for lite snø klart å holde i sving tre heiser i løpet av jule- og nyttårshelgen. Både lørdag og søndag var det rekordmange som fant veien til anlegget som og hadde fått 10 cm med nysnø.

Når køene var på det lengste valgte undertegnede å ta på skifeller og labbe avgårde oppover i fjellet for å få kjøre i litt urørt tørr fin nysnø.

Med feller som dekker hele skien er det det mulig å gå rett opp, men for å lette turen litt blir det noen svinger også oppover. Først gikk jeg i Bergensløypen hvor de hadde vært og preparert, men lenger oppe var det bare å legge ut i nysnøen og kjenne på silkeføret og stillheten.

Etter en fin tur oppover hvor det ble noen stopp for å fotografere, var det bare å få fellene av og spenne støvlene fast til skiene og gi gass i upløyd puddersnø.

SE FLERE BILDER FRA EIKEDALEN 4. JANUAR HER!

For en følelse! Selv om det ikke var så mye nysnø, så var det mer enn nok til å få den fantastiske frihetsfølelsen nedover liene. Etter noen minutters nedoverkjøring var det bare å stoppe opp og snu seg for å nyte buene jeg hadde lagt igjen i skråningene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..