Solskinn og puddertendenser!

Noen velger jobb og skole mens andre aldri er i tvil om at det er fjellet som gjelder når meldingen om solskinn og nysnø tikker inn.

Joda, det har vært herlige dager med sol og nysnø i Myrkdalen etter noen ruskete dager i starten på uken. Etter er par timers kjøring fra Bergensområdet, så åpenbarer det seg et vakkert vinterlandskap på vei opp de siste svingene mot Myrkdalen torsdag morgen. Og det beste av alt er at det nesten ikke er folk å se i stolheisen.

På parkeringsplassen står det et 50-talls biler og ved siden av oss parkerer to karer som bor i Hemsedal, men som har valgt Myrkdalen for første gang siden, Hemsedal har isete løyper for øyeblikket.

Er det bra forhold for kjøring i pudder her spør de to som vurderer om de heller skal kjøre til Voss. Etter en liten prat kommer de til at de blir værende i Myrkdalen. Når vi møter de senere høres det ikke ut som de angrer på valget selv om bindingen røk for en av de etter noen timer.

SE ALBUM MED BILDER FRA DAGEN I MYRKDALEN HER!

Oppe i fjellet treffer vi på to jenter som kanskje egentlig skulle vært og studert til landskapsarkitekter på Ås, men som påstår at de har fri fra studiene noen dager.

– Vi har faktisk en liten ferie fra studiene. Det vil si vi kunne velge mellom kurs eller fri, og vi er en gjeng på syv som valgte fri og reiste til Myrkdalen for å stå på ski noen dager, sier Mari Hagen fra Sandnes som vi møter på telemarkski sammen med Inger Marie Berling fra Bærum på toppen av Kari-Traa trekket.

Hvorfor ble det Myrkdalen?

– Vi diskuterte litt frem og tilbake og ble enige om å prøve noe nytt. Siden jeg hadde vært i Myrkdalen og feiret nyttår og kunne gå god for stedet, så ble det slik, sier Mari Hagen.

Strålende sol og et fint lag med pudder gjorde at torsdagens tur i Myrkdalen kan settes på kontoen over ekstra gode skidager, og vi er bare så vidt begynt på sesongen.

I helgen er det meldt snøvær og utover i neste uke ser det ut til å bli kaldt og fint vintervær igjen i Myrkdalen. Det spørs om ikke det blir noen som lar jobb og skole ligge også neste uke for å få sette spor i enda mer nysnø.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..