Sol, snø, vann og is!

Har plukket litt i bilder i løpet av ettermiddagen og det dukket opp både fugler på to, sunket båt og soloppgang.

Soloppgangen kom jeg over på vei mot Kvamskogen og Eikedalen 4. januar. Kjørte faktisk forbi først, men klarte ikke å la værer å kjøre tilbake for å sikre meg noen motiver. For de som er litt mer kjent, så var dette i Lønningdal like ved Ewos sitt anlegg.

Soloppganger og solnedganger er som regel vakker, men her likte jeg veldig godt settingen med snø, sol, sjø og ikke minst frostrøyken.

Huset med lys i vinduene fikk litt pepperkakehus stemning over seg med snø på taket litt snø rundt og sollyset som presser seg gjennom noen av vinduene.

Så var det fuglene som sto så fint på line da. Disse har holdt seg på et nediset vann en tid sammen med noen svaner som ser ut som de har tullet seg sammen og sover.

Nok en gang var det slik at jeg hadde kjørt forbi noen ganger, men en dag snudde og fikk tatt noen bilder til slutt. Måkene står altså på isen som har smeltet en del og litt regn har lagt seg på toppen.

Kom også over båten som jeg har fotografert tidligere. Den gang lå den fint og fløt ved bryggen, men som du ser har den måtte lide for nedbøren på Vestlandet og ligger nå nedtrykt under vann og litt is.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s