En eventyrlig helg!

I november i fjor ble det bestemt at gutteturen skulle legges til Myrkdalen siste helgen i januar og håpet var selvsagt godt vær. At vi skulle få både nysnø og påskestemning tre dager til endes trodde ingen på forhånd.

Fredagen var vi to som reiste opp i Myrkdalen og det ble en fantastisk dag med strålende sol på et fint lag med nylagt puddersnø oppå tidligere snøfall som gjorde at vi valgte frikjøring fremfor preparerte løyper.

Fredagskvelden kom resten av gjengen og stemningen steg utover kvelden og natten før det til slutt ble soving noen timer for å få overskuddet til en ny flott dag.

Store mengder biler seg oppover dalen mot Voss Fjellandsby på morgenenen full i folk som ville nyte lørdagen i strålende solskinn og på fantastiske skiforhold, så det ble selvsagt litt mer folk i heisene.

SE BILDER FRA TRE KANONDAGER I MYRKDALEN HER!

Blant guttegjengen på åtte var det blandede skiferdigheter med alt i fra nybegynner til godt erfarne med mange skidager i løpet av året. Uansett ferdigheter opplevde alle skigleden på sin måte.

Også lørdagen ble for det meste brukt utenfor løypene for flere av oss før den ble avsluttet med en fantastisk tur i urørt snø fra toppen av Kråni-trekket og helt ned i dalen hvor vi ble hentet med bil opp igjen til Voss Fjellandsby hvor god mat og drikke og mer fest ventet utover kvelden.

Etter to dager i Myrkdalen hadde vi fått i både pose og sekk, så søndagen ble som en bonus og regne med enda mer sol og skiglede som nok en gang ble toppet med den fantastiske frikjøringen nedover i dalen.

Det er blitt mandag og helgen har satt sine spor i en sliten kropp, men hva gjør vel det når smilet nesten går helt rundt etter herlige skiopplevelser på den flotteste helgen så langt i 2009.

En kommentar om “En eventyrlig helg!

  1. don 2. februar 2009 kl. 17:18

    En fantastisk repotasje om en fantastisk reise til Myrkdalen,liker spesielt bildet av docen der han fister et fantastisk skudd over overleggaren og havner selv i nettet, verdensklasse.A genius behind the post hilsen Don

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..