Pudderherligheter bare en svipptur unna!

Det sies at det er i Alpene og Canada man må dra for å finne puddersnøen. Men med en lengre kuldeperiode på Vestlandet holder det å kjøre bil i 45 minutter for å finne pudderet i Eikedalen.

Det har vært en rekordlang kuldeperiode her vest med snø både i lavlandet og i høyden. For de minste holder det å hente akebrett og ski i boden for så å finne en bakke i nabolaget, men for litt større gutter er det fjellet som lokker på slike dager.

SE FLERE BILDER FRA EN HERLIG PUDDERDAG!

Bergensavisen hadde overskriften ”Ta fri og dra på ski!” på førstesiden og vi tok de på ordet. Ekstra tidlig opp og noen timer med arbeid og så var det å plukke opp et par kompiser og reise til Eikedalen hvor vi visste at det fremdeles skulle være tørr fin snø etter en lengre kuldeperiode.

Først var vi litt skuffet over å se at det var sporsatt over det meste i Eikedalen, men vi dro langt til venstre for Tvillingtrekkene og der var det plutselig tendenser til urørt puddersnø som vi kunne få skjære svinger i.

Det ble en av de flotteste skidagene så langt i sesongen og vi var nesten alene om å få boltre oss nedover fjellsiden i Eikedalen.

Det dukket opp en gjeng med soldater på perm fra Haakonsvern i området og de kunne nyte herligheten på samme måte som oss.

– Her har vi ikke vært tidligere, men vi garanterer at vi vil komme tilbake, sa soldatene under en liten stopp i fjellsiden.

Vi har vært i Eikedalen mange ganger før og garanterer at vi vil komme tilbake for å skjære nye fine buer i urørt puddersnø.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s