God vinterferiestemning!

De første dagene av vinterferien har det vært snø og regn i fjellet, men tirsdag viste endelig solen seg på Kvamskogen og stemningen steg flere hakk både i Eikedalen og Furedalen.
– Vi har mye folk i anlegget og stemningen er god. Stolheisen sto første del av dagen på grunn av sterk vind på toppen, men ut på dagen fikk vi alle heisene i sving, sier daglig leder ved Eikedalen skisenter, FredrikTønjum.

SE FLERE BILDER HER!

Også ved tradisjonsrike Furedalen var det mye folk og god stemning.

– Nå har vi det helt topp her i Furedalen. Foreldre har rigget seg til i snøen med grill og godt humør og ungene boltrer seg i vårt populære skianlegg, sier daglig leder for Furedalen Alpin, Brynjulf Bergesen.

Verken Eikedalen eller Furedalen melder om mye skader i bakkene, men vi traff på Malin Haugland (10) som satt i snøfonnen med foten høyt.

– Jeg og venninnen min ble hengende etter skiheisen og da skadet jeg foten min, men det går bra, sier Malin .

Mens de fleste på Kvamskogen lekte seg på ski i bakkene eller gikk tur, var det andre som konsentrerte seg om å få snøen av hyttetaket like ved Furedalen.

– Etter å ha sett på nyhetene at bygninger har klappet sammen på grunn av store snømengder, valgte jeg å gå løs på litt over en meter med snø som har begynt å bli ganske tung på hyttetaket. Det er en tung jobb å få vekk snøen, men siden hytten er blitt 25 år tar jeg ingen sjanser, sier Steinar Fosen som er på vinterferie sammen med fruen og sine to barn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..