Ekte skiglede i vårsolen!

Etter flere ruskete dager kom endelig vårsolen gjennom skydekket i dag. Kuldegrader og sol gjorde at det ble jobbet noen timer på spreng på morgenkvisten før en tur i snøen sto for tur.
 

En halv meter med nysnø har det kommet i Eikedalen de siste syv dagene og da vi la nesen oppover, så var selvsagt med et håp om å finne forholdsvis tørr snø.

SE FLERE BILDER HER!

Trygt oppe i Eikedalen var det bare å konstatere at her var det mye snø (165). Nede var snøen kram, men etter en tur til topps med stolheisen og så ut på sidelinjen for å finne løssnøen, så var det bare å rope et høyt hurra når vi kjente at det var strålende forhold selv om det ikke var puddersnø.

Det ble mange heftige turere nedover fjellsiden for å sette spor på urørte steder denne onsdagen og det herlige var at vi nesten hadde alt utenfor løypene for oss selv.

Joda, denne vinteren har gitt oss fantastiske skidager både i Myrkdalen og Eikedalen og ennå er det mange gode dager igjen før det er sommerskisenteret på Folgefonna sin tur til å gi oss gode skiopplevelser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..