Gull å gå i fjellet!

Helgen viste seg fra sin beste side når det gjelder været og søndag ble det endelig en fin skitur fra Gulbotn mot Gullfjellet igjen.

Både små og store koste seg nede ved lysløypene på Gulbotn, mens andre igjen la på tur oppover mot Gullfjellet som byr på en fin stigning.

Takket være gode skifeller var det bare å gi jernet oppover så raskt som kroppen orker, men i den fine vårsolen merker man fort at det hjelper å løse opp litt på klærne underveis. Snøforholdene er fremdeles av den gode sorten takket være ganske kaldt vær og en del nysnø i det siste.

Vi kom litt seint avgårde på søndagen og skyene kom sigende, så det ble ikke helt til topps denne gangen. Vi fant oss en fin linje for turen ned igjen og fjernet fellene på skiene og fant frem hjelm og skibriller. Flatt lys gjorde at det ikke ble helt som vi hadde planlagt nedover, men den gode frihetsfølelsen er der likevel. Snøforholdene vekslet mellom lett skare og noen cm med tørr nysnø på veien ndover.

Vi var langt i fra alene til fjells denne søndagen. Mange kom på turski og langrennski, men det var og mange som hadde randonee som vi.

Om ikke det ble perfekt nedover denne sønsdagen, så bvar det uansett herlig å kjenne frisk luft, få litt sol på nesen og bruke kroppen.

Snart er det påske og Gulbotn ligger bare tyve minutter unna, så her blir det nok flere turer forhåpentligvis i strålende sol slik søndagen startet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..