Sol, sløsj og utdrikningslag

JentegjengenSlutten av april i strålende sol er nesten den beste tiden til fjells i snøen. Det var det ikke så veldig mange som hadde skjønt lørdag i Myrkdalen. Men paraglidere, sløsj og ikke minst en jentegjeng på utdrikningslag fant vi.Myrkdalen har hatt en kanonsesong etter investeringer på 75 millioner kroner i løpet av fjoråret.

– Noe av det viktigste og beste har vært stolheisen vi fikk på plass til denne sesongen. Den har vært en kjempe suksess for oss,  sier daglig leder i Myrkdalen fjellheiser, John Ivar Norheim.

– Vi har hatt en økning på 70-80 prosent når det gjelder besøket i anlegget. Vi forventet en økning, men ikke så stor som den har vært, sier en fornøyd Norheim.

SE BILDENE FRA LØRDAGEN I SOL OG SNØ!

Det er bare en uke igjen til heisene stopper for sesongen i Myrkdalen, men mange potensielt besøkende har nok allerede rundet av. Likevel var det litt folk som koste seg i vårsolen og mange plussgarder i løpet av lørdagen.

Kristian Hagen og Frode Ringheim i paraglider over Myrkdaklen.
En jentegjeng på åtte hadde like godt lagt utdrikningslaget til venninen Wenche Foldnes til en hytte i Myrkdalen og stemningen var meget god.

– Jeg har det helt topp her oppe i solen hvor jeg fikk medalje i dag for å ha seilt på akebrett fra hytten og ned til varmestuen hvor vi har sittet ute i solen, sier Wenche Foldnes som skal gifte seg 30. mai.

Mens noen var opptatt med utdrikning, var det andre igjen som ruset seg på høye svev i tandem paraglider.

– Vi er her for å teste ut en ny tandem paraglider, sier Kristian Hagen fra Voss Hang- og paragliderklubb som var pilot og hadde med seg Frode Ringheim på en testtur fra toppen av Kari Traa trekket og ned til området ved varmestuen i bunn av anlegget.

Wenche Foldnes (giftes 30. mai), Torunn Våge og Hege Glesnes.Tre av jentene som var på utdrikningslag kom fra Sotra. Fra venstre: Wenche Foldnes (gifter seg 30. mai), Torunn Våge og Hege Glesnes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..