«Eyes wide open»!

Fonna jumpingI slutten av mai var Field Productions på Folgefonna for å filme til det som kanskje blir tidenes norske skifilm.  SE TEASER FRA «Eyes wide open»!


I midten av mai var Field Productions oppe første gang for å gjøre en del av filmingen til «Eyes Wide Open». Det ble blant annet bygget et sykt stort hopp hvor Jon Olsson og flere andre store navn skulle hoppe, men mye vind satte en stopper for hoppingen.

I slutten på mai kom Field Productions tilbake til Fonna og de fikk endelig skyte de herlige scenene de var på jakt etter på storhoppet.

En ettermiddag rigget de seg til med helikopter og red-cam (Har vært brukt til James Bond og Harry Potter filmer tidligere) og gikk i luften for å filme herlig hopping i den fantastiske solnedgangen på Fonna.

– Vi begynte filmingen i Helsinki i november og har siden vært innom blant annet Sverige, Canada, Østerike og Norge. Får vi det til slik vi tenker, kan det bli en del fra Folgefonna i filmen som vi lanserer i september, sier produsent Filip Christensen.

SE TEASER PÅ FILMEN HER!

Jumping

En kommentar om “«Eyes wide open»!

  1. .per arne 7. juli 2009 kl. 09:49

    Ciao!

    Coool teaser… Go live for it Jan Petter!!! 🙂 🙂
    Vi var gale…….. Men ikke SÅ gale (bortsett fra en «glipp» jeg hadde i Italia – guidene hadde aldri sett noe så åndsvagt! og åndsvagt var det) Fløy høyt og langt – og landet langt «nede i dalen» med beina først. Leif-Inge husker det nok mest i «mareritt forstand» i dag… 🙂
    Keep on!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..