Kult med sommerski i augustsolen!

Hopper på FonnaVi er kommet inn i august og sommeren dreier litt over på hell, men skiforholdene er fortsatt gode på Folgefonna. SE FLERE BILDER!

Den første augustdagen viste seg fra en vanvittig mye bedre side enn det vi har opplevd de siste ukene i juli. Solskinn og bare et lite dryss med skyer gjorde valget enkelt. Denne dagen skulle dreie seg om sommerski.

Vel oppe ved Folgefonna sommerskisenter registrerer vi selvsagt at det er blitt mindre snø etter en kraftig varmeperiode i juni og begynnelsen av juli og deretter mye nedbør i form av regn. Men det er faktisk mer snø der oppe nå enn det var på samme tid i fjor.

Skiheisen på Fonna.Rundt 100 peroner hadde valgt det samme som oss for dagen og de fikk valuta for pengene. Fint preparerte løyper og mye solskinn gjorde dagen til en herlig opplevelse for skifolket.

Også for de som ønsker å leke på brett og ski er det fine forhold. En god del hopp og noen rails er fremdeles tilgjengelig og vil være det utover i august selv om parkansvarlig Emil Fossheim har rundet av for sommeren.

Les og: Eksotisk i blåisen!

Har du feriedager igjen og lurer på hva du skal bruke de til? Ta venner eller familien med opp til Folgefonna sommerskisenter. Det er verdt turen bare for naturopplevelsen sin del. Du blir ikke skuffet!Utsikt fra FonnaFlott utsikt ned i Hardangerfjorden.
JumpingFin i svevet på Fonna
BrevandringKlar for tur på breen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..