En hund etter kjeltringer!

Politihund

Det ble action da NM for politihunder ble blåst i gang på Os i september.

NM for politihunder har vært gjennomført i over 30 år. 10-13. september var det Os kommune utenfor Bergen som fikk æren av å stå som arrangørkommune for arrangementet.

Les mer om arrangementet HER!

25 hunder med fører fra hele landet ble innlosjert i Ulven leir som er ern gammel militærleir som i dag Sjøforsvaret disponerer.

SE BILLEDSERIE  VED Å KLIKKE HER!

Selve NM ble lagt sentralt plassert i og ved Os sentrum og bortsett fra øvelsen som gikk på søk i skogen, var publikum velkommen til å følge med.

På åpningsdagen torsdag 10. september var både ordfører Terje Søviknes og politimesteren i Hordaland, Ragnar Auglend på plass for å åpne arrangementet.

Før åpningen fikk ordfører Terje Søviknes selv prøve hvordan  en politihund effektivt gjør jobben sin når en kjeltring prøver å stikke av.

Ordføreren la på sprang og sekunder etterpå hang hunden Asterix i armen hans og la han i bakken hvor han fortsatte og slepe han litt rundt.

– Det var helt utrolig hvor sterk hunden var. Jeg hadde ikke en sjanse til å holde meg på beina da den hoppet på meg, sa Søviknes.

Også NRK Vestlandsrevyen sin reporter fikk kjenne hvordan en politihund gjør jobben sin da hun effektiv ble innhentet etter en liten løpetur.

Politihund i angrep

Også NRK Vestlandsrevyen sin reporter fikk kjenne hvordan en politihund gjør jobben sin da hun effektiv ble innhentet etter en liten løpetur.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..