Full pinne i minusgrader på fjorden!

I 50 knop på fjorden med minus 11 grader i luften! SE VIDEO OG FLERE BILDER!

Du tenker kanskje ikke først og fremst sjø og båt når gradestokken viser en haug med minusgrader.

Lørdag med strålende solskinn og minus 11 grader på morgenkvisten. En fin dag for å teste båt fra Askeladden. Commuter 10 RIB har heldigvis  et godt varmeapparat som går på diesel og dermed er ikke minusgradene noe problem.

SE VIDEO FRA EN FRISK DAG PÅ FJORDEN HER!

Med nesten blikkstille Bjørnefjord og strålende sol, ble det en fornøyelig tur fra Os innover Samnangerfjorden før vi snudde og vendte nesen mot Halhjem og videre til Askvik.

Båten flyter nydelig på sjøen og inne i kabinen var det både varmt og imponerende stille.

Når man i tillegg sitter i gode stoler som har demper, så blir det bare en fornøyelse og kruse avgårde på fjorden, selv når båten gjør krappe svinger i stor hastighet.

Båten har soveplass til to personer i baugen. Ved siden av to gode stoler for fører og en passasjer, er det også sitteplasser bak i cabinen hvor det og er et bord som kan taes vekk når det ikke brukes.

Les mer om båten her!

Båten er kanskje ikke først og fremst tenkt for kjernefamilien, men vil man fort frem og har pengene som skal til, så er det vel egentlig bare å slå til.

Båten er nok først og fremst beregnet for det proffesjonelle markedet og for krevende fritidsbåtbrukere. Båten burde være perfekt både for politiet, tollvesenet og som redningsbåt.