Pow i Eikedalen!

Siden søndag har det kommet 40 cm med tørr nysnø i Eikedalen, og tirsdagen ble derfor en herlig pudderdag. SE BILLEDSERIE!

Dagen begynte med overskyet vær og litt snø i luften, men utover dagen sprakk skydekket opp og det ble en fantastisk flott ettermiddag i godt lys og urørt pudder.

– Vi har fått 40 cm med tørr nysnø siden søndag og byr nå på flotte forhold i anlegget vårt. I dag har vi hatt veldig godt besøk til å være midt i uken, sier daglig leder i Eikedalen skisenter, Fredrik Tønjum.

Det ble noen herlige timer i urørt pudder like ved heisene i Eikedalen hvor jeg og traff Arild Gravdal (på bildet over og i album) som vanlig på snowboardet.

SE BILLEDSERIE FRA TIRSDAGEN I EIKEDALEN HER!

Selv om det har kommet godt med nysnø, sliter Eikedalen enda med å få åpnet Fjellheisen og Stolheisen.

– Vi  sliter vi med å komme oss opp til toppen på stolheisen hvor det har vært veldig lite snø. Vi har forsøkt oss flere ganger, noe som har gått ut over maskinene våre, sier Tønjum.

– I dag har vi hatt maskinene oppe ved Fjellheisen for å preparere, og vi håper å kunne åpne den til helgen. Utfordringen er å få planert heistraseen skikkelig før vi åpner, sier han.
Til tross for at to av heisene har stått så langt i sesongen, har de hatt godt besøk i anlegget.
– Vi har hatt godt besøk så langt i sesongen og jeg er glad for den snøen som kommer. Hadde det kommet tung nysnø før vi åpnet for sesongen, hadde dette blitt en «all time high» sesong, sier Fredrik Tønjum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..