Tre på en uke!

Det er fantastiske tider her vest hvor vi fremdeles kan ta på oss skiene utenfor stuedøren og oppleve flotte toppturer med pudder ned igjen.SE BILEDSERIE!

Fredag og lørdag var det lille Varafjellet i Os  som ble besteget noen ganger for å få den deilige følelsen av urørt puddersnø under skiene ned igjen.

Søndagen gikk turen til litt større Møsnuken (640 moh) som ga oss litt mer stigning, men til gjengjeld ganske så bra tur ned igjen etterhvert.

I dag er det torsdag og det antydes at været er på gang til å endre seg til mildvær og regn om kort tid. Derfor var det utrolig viktig å få utnytte denne dagen på best mulig måte.

SE BILLEDSERIE FRA TUREN HER!

Først jobbing og så rett fra studio og bort til Moberg med randonee-utstyr og avgårde mot toppen av flotte Liafjellet (259 moh).

Les og: Solnedgang sett fra Liafjellet.

Turen oppover gikk flott i for det meste sti som fotfolket hadde tråkket ned i snøen. Vel oppe på toppen var det vindstille og solen sendte avgårde behagelig varme på nesetippen. Det var bare å sette seg ned å nyte utsikten og litt snacks i solen.

Etter en behagelig stund i solen, var det å få av fellene på skiene og stramme opp støvlene. Turen ned igjen gikk først langs stien til Thuen i ganske så tett skog, men i deilig snø.

Lenger nede åpnet det seg mer opp og det var bare å slippe seg løs og lage fine buer i den tørre snøen som noen steder hadde fått en liten hinne etter at solen hadde stått på.

Turen ble asvluttet ned henget mot Lepsøyveien hvor det har blitt fjernet mye skog i det siste. Ganske kult å kunne skrense opp ved Lepsøyveien og konstatere at Liafjellet var unnagjort på noen fine timer.

Først jobb og så topptur i strålende sol og herlig snø. Det går vel nesten ikke an å få det bedre.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..