Mer enn bare Fonna!

For å komme seg til Folgefonna med bil blir det også en tur innom Jondal som ligger der fint ved sjøkanten. SE BILDENE FRA JONDAL OG OPPOVER MOT FONNA!

Det begynner å bli ganske mange turer med fergen fra Tørrvikbygd og til Jondal for så å peise på videre opp mot Folgefonna for å få bruke skiene på sommersnøen.

Les og: Kom mai du skjønne milde

Den siste turen til Fonna 21. april ble det tid til en liten stopp i Jondal sentrum både før turen opp på breen og etterpå. Jondal er en sjarmerende liten plass som kanskje vi utenforstående opplever som mer eksotisk enn bygdefolket som er der til dagen.

Les og: Fagre Hardanger

Fint ved sjøen ligger Jondal omringet av flotte fjellformasjoner og bak der et sted vakre Folgefonna som trekker mange tilreisende til bygden i løpet av våren og sommeren. På ettermiddagen om sommeren kan det bli ganske livlig i og rundt sentrum av Jondal, men før turistsesongen er det ikke like mye mennesker å se i gatene.

Les og: Skal bare flytte en skole

Etter mange flotte turer til Jondal og Folgefonna sitter vi uansett igjen med et godt bilde av både bygden og bygdefolket som alltid er imøtekommende og behjelpelig.

Les og: Dette er også Fonna

Turen fra Jondal sentrum og oppover mot Folgefonna er mer enn bare snø og is på toppen. En flott natur med store fjell og gårder som har funnet sin naturlige plass i landskapet skaper også en flott opplevelse på veien oppover mot Folgefonna.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..