Strålende på Fonna!

Med nærmere 30 cm nysnø i løpet av uken, var det ikke direkte vondt å innta Folgefonna om lørdagen.

Trøtt i trynet på morgenkvisten lørdag morgen var det å komme seg i bilen med skiutstyr og legge turen i retning Folgefonna noen timer unna.

Litt variert lys på veien, men vel oppe på Fonna kom vi til solskinn og en herlig temperatur, men ut på dagen skyet det mer til og det ble en liten time der det faktisk også snødde litt.

Snø har det også kommet tidligere i uken. Bare natt til torsdag kom det ca 20 cm med nysnø. Forholdene for skikjøring var glimrende i løpet av lørdagen både i løypene og utenfor. Bakhagen til Fonna kunne by på nesten urørt snø som bare ventet på å bli sporsatt.

Klikk på bildet under  for billedserie!

Folgefonna 29. mai 2010.

Det tyske Europacup laget i alpint lå i trening der oppe og noen andre skilag var på plass, men der var også bra med folk som bare vil nyte sommer, snø og ski og snowboard lek.

Emil Fossheim og hans Mushroom crew har gjort en kjempejobb med å få på plass en fin linje med forskjellige rails  og en del hopp som ble flittig brukt av de unge lovende.

Det er og bygget et stort hopp like ved heisen som blir brukt av et fint kobbel med internasjonale snowboardere i forbindelse med filming for Nike. Terje Håkonsen skal også være med på dette prosjektet og er ventet opp på søndag.

En annen dyktig skiakrobat er Andreas Håtveit (bildet under). Han har også inntatt Fonna og vil bli værende utover i juni måned.

Med en forholdsvis kald vår og flere snøfall på Fonna, så er det grunn til å tro at  det kan bli en fin sommer utover på Folgefonna.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..