En sommersesong er over!

Etter to og en halv måned med herlige dager på sommerski, ble sesongen på Folgefonna avsluttet  søndag 11. juli. SE BILLEDSERIE!

Mindre snø enn de foregående årene har gjort sitt til at Folgefonna sommerskisenter rundet av allerede søndag 11. juli. Nå skal tiden fremover brukes til å vedlikeholde heisen.

SE BILLEDSERIE FRA AVSLUTNINGSHELGEN HER!

Selv om sesongen er over allerede, så har det vært godt besøk i skianlegget på Folgefonna siden åpningen 1. mai.

– Vi har hatt veldig bra besøk denne sesongen og er godt fornøyd selv om vi selvsagt skulle ønske at sesongen kunne vart lenger, sier Kjell Jostein Vågen som er med på eiersiden.

Les og:
Åpningshelg med pudder

De tre siste ukene har ca 300 ungdommer fra hele landet boltret seg på ski og snowboardcampen oppe på Fonna om dagen og nede på Espeland om kveldene. Men det har også vært en del skilag og skiturister oppe i snøen.

De to siste åpningsdagene viste været seg fra en god side oppe på Fonna, og forholdene for ski og snowbaord har heller ikke vært så verst selv om blåisen har kommet krypende frem flere steder.

Lørdagen var det bra med folk som fikk nyte strålende solskinn og fint sløsj-føre i løypene og på hoppene som sto igjen etter campen. Heller ikke den siste åpningsdagen ble verst oppe på Folgefonna.

Opplev tur i blåisen
Selv om skianlegget nå er stengt, så er det mulig å oppleve Folgefonna sammen med breførere som tar deg med ned i den flotte blåisen.

Skal du opp på Fonna i tiden fremover, så er det viktig å vise respekt for naturen.

Gå ikke i isen uten at du har med guide som kjenner forholdene. Ta heller turen rundt på fjellene i området rundt Fonna, men vær obs på at det er en del stein som kan løsne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..