En drøm for ungdommen!

Ute regner det, men hva gjør vel det når man har Fysak allaktivitetshus som har både skatehall og mange andre aktiviteter. SE BILLEDSERIE!

Fysak allaktivitetshus ligger ved Slettebakken i Bergen kommune, men det er et tilbud til alle som bor både i Bergen og kommunene rundt.

Fysak har en stor skatehall med mange spennende elementer for alt fra nybegynner til proff. Hallen brukes også av ungdom på sykkel og rollerblades og det beste av alt, det er helt gratis å bruke den.

Klikk HER for stor billedseie!

Ved siden av skatehallen er det også bordtennis, dans, klatring, skyting, kampsport akrobatikk og mye annet man kan drive med på Fysak. Utenfor er der tre sandvolleybaner og der er basketkurv.

Se og: Skatefeber

Fysak sto ferdig i 2007 og siden oppstaren har hallen utviklet seg til å bli en aktiv møteplass for mange ungdommer i Bergen og omegn.

Søndagen da vi var nede ble hallen åpnet klokken 12 og de første timene var det ganske rolig, men etterhvert kom det mange ungdommer og det ble litt mer å holde styr på for skaterne.

På Fysak kan mor og far ta seg en matbit eller en kopp kaffe i kafeen mens ungene leker seg på huset, eller kanskje rett og slett hive seg ut i leken.

Stedet er genialt og er vel verdt et besøk. Ikke minst nå når høsten og vinteren setter inn.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..