Knallvær og god stemning på breen!

Mandag 4. juli kunne Folgefonna endelig by på en skikkelig solskinnsdag med fin temperatur og fremdeles bra med snø. SE BILLEDSERIE!

Folgefonn Sommarskisenter har vært åpent siden 12. mai og det har vært stor aktivitet både i løypene og i parken.

Mandag 4. juli ble kanskje den beste dagen på lenge når det gjelder været. Nede i dalen var det tåke, men oppe ved skisenteret var det solskinn fra skyfri himmel og  bra besøk.

Se og: Håtveit nyter gode dager på Fonna 

I helgen ble What Summercamp avsluttet etter to uker med camper, mens Folgefonna Ski og Snowboardcamp kjører sin tredje camp-uke som startet 4. juli og pågår ut uken.

Klikk på bildet under for billedserie! 

Folgefonn Sommarskisenter 4. juli 2011.

Oppe på Fonna var noen av camp-deltakerne allerede på plass, men også mange andre på ski og snowboard hadde funnet veien opp for å leke seg i parken som fremdeles shapes daglig for at den skal være best mulig.

– Vi vil holde parken som den er til campen er ferdig, men den vil nok bli noe mindre fra neste uke av, sier fungerende driftsansvarlig ved Folgefonn Sommarskisenter, Terje Hanserud.

Det har vært veldig mange skilag oppe på Fonna for å trene alpint denne sesongen. Også mandag var det alpinister på plass. En del unge russiske skikjørere var oppe for å pusse på slalåm og storslalåmteknikken før en ny vintersesong og de så ut til å trives i fineværet.

Mandag ble storhoppet som Field Productions brukte i forbindelse med filming  fikset på. I løpet av uken kommer nemlig folk fra Pirate Productions for å filme

Folgefonni Breførarlag har også base oppe ved skisenteret. De melder om fine forhold på turene som de arrangerer til Juklavassbreen hvor isen nå for alvor begynner å vise.

Sommerskisenteret har åpent daglig og vil holde åpent utover i juli. Kanskje blir det og noen uker i august.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..