– God sannsynlighet for at vi åpner i sommer

Det jobbes på spreng med å få på plass pengene som skal til for at Folgefonna sommerskisenter blir åpnet i mai. Og What satser på ny summer camp.

For noen uker siden ble Folgefonna sommerskisenter slått konkurs. For at det skal bli åpning i mai forlanger investor Øystein Stray Spetalen at det stables på beina tre millioner kroner før han vil gå inn med den samme summen.

– Det pågår gode prosesser for tiden, og det er god sannsynlighet for at vi åpner i sommer. Men alt er ikke 100% klart, så jeg tør ikke garantere noe ennå. det skjer ting nesten hver eneste dag, og jeg er i aller høyeste grad optimist, sier styreleder i eierselskapet Klakje AS, Lars Tveit til Fri Flyt.

Når må sitasjonen være avklart for å sikre åpning denne sesongen?

– Vi må ha dette klart til første april for å kunne garantere åpning på Folgefonna sommerskisenter denne sommeren, sier Tveit.

Billedserie fra fjorårets What-camp finner du her!

Klar for camp
Uavhengig av situasjonen på Folgefonna, jobber frikjøringsverdensmester Henrik Windstedt for fullt med campkonseptet What!-camp, som ble arrangert på Folgefonna for første gang sist sommer. En av instruktørene er Sigbjørn Tveit, som gleder seg til ny sommer i Jondal.

– Campen i fjor var sjukt artig! Folgefonna er min favorittplass å stå på ski, og Hardanger er en av favorittplassene mine å henge om sommeren. Og når man henger med så mange glade folk, blir en ekstra glad sjølv, sier Sig Tveit, som rekker fram vannhopp-session i fjorden som høydepunktet fra i fjor, sier Sigbjørn Tveit til Fri Flyt.

What!-campene går fra 18. til 24. juni og 25. juni-1. juli, og aldersgrensa er 11 år. Mer info finner du her!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s