Påskestemning i fjellet

Endelig en knallhelg med sol fra skyfri himmel.

Det har vært mye begredelig vær i det siste, men hva gjør vel det når vi får vite at det meldt om tre hele dager med strålende sol og en hel haug med plussgrader.

Fredag var jeg igjen på plass i Eikedalen, men ikke helt alene. Minst fem busser med sprudlende skoleungdommer var på plass for å boltre seg i bakken, og det var ingen tvil om at de hadde valgt rett dag.

Eikedalen lå badet i solen som varmet skikkelig utover dagen og laget fint slusj-føre både i og utenfor bakkene, men slik blir det jo på denne årstiden når plussgradene får overtaket på dagtid.

– Vi har hatt et bra besøk av skoleungdommer i dag, og det er en del grupper som har meldt sin ankomst i helgen, så jeg regner med at det kan bli bra besøk i helgen med det været som er meldt, sier daglig leder i Eikedalen skisenter, Fredrik Tønjum.

Fredagen ble ellers brukt utenfor løypene både langs Stolheisen og Tvillingtrekkene, og det var dert ikke så mange andre som gjorde. Dermed fikk vi nyte lange fine strekk med vårens «pudder» rimelig for oss selv.


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s