Den kuleste parken i bygden!

Lørdag ble elementene for 300 000 heist på plass. Dagen etter var det full rulle i Switch Halhjem Skatepark. SE BILLEDSERIE!

For noen uker siden var betongdekket til den nye skateparken på  Halhjem  i Os ferdig, og før helgen kom det flotte elementer for over 300 000 kroner.

– Vi holdt på hele lørdagen med å få heist på plass elementene og når vi var ferdig var det full rulle med unge skatere i parken, forteller Karl Ove Dahl som har vært med på hele den store dugnaden med å få realisert parken.

Takket være en solid dugnad fra flere frivillige på Halhjem, tippemidler, Os kommune, Lions og mange andre givere,  er skateparken blitt realisert.

Christoffer Werner fra Fysak var med å måle opp tomten for elementene, og han var også med på arbeidet med å plassere de lørdag.

Halhjem skatepark er på 360 m2 med gjerde rundt Planen er at det også skal komme på plass lys i anlegget i løpet av kommende høst.

Switch Skateklubb er nå med i Søre Neset IL. Skateklubben er nå også medlem i Norsk Organisasjon For Rullebrett (NORB). Organisasjonen  har som formål å ivareta skateres interesser, samtidig som de jobber for at skating skal anerkjennes som en positiv aktivitet.

Klikk på bildet under for billedserie!

Switch Halhjem skatepark 25. mars 2012.

“Switch er en skateklubb der det er god stemning, og alle er kamerater. Klubben ønsker å hjelpe folk til å utvikle seg som skatere og filmere, men det aller viktigste for Switch er at alle har det gøy og skater” skriver klubben på sine nettsider.Men husk at skal du skate i parken, så er det HJELM PÅBUD!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.