Lokal vinteridyll!

FOTO: Jan Petter SvendalDen siste uken har vi hatt et vakkert vintervær med snø like utenfor stuedøren. Da var det også naturlig å finne frem skiene. SE FLERE BILDER OG VIDEO!

De siste vintrene har vi hatt såpass med snø her nede i lavlandet at det har vært mulig å både gå og kjøre på ski. Og jammen fikk vi ikke nok snø til å nyte noen fine kveldsturer på ski nå i desember.

Onsdag og torsdag tok jeg mine gode gamle fjellski i bruk. Turen gikk ikke så veldig langt, men til gjengjeld i urørt og tørr nysnø innover på Tøsdal her i Os. Stjerneklart, noen kuldegrader, stille, og kun mine egne skispor, gjorde dette til flotte opplevelser.

Også fredagen ble det ski, men da i urørt snø, men da i nedoverbakker. Tenkte på flere steder her i Os, før jeg kom til at jeg kunne kjøre til toppen av Mobergslia, og så kjøre på ski ned igjen. Ikke den lange turen, men det ble noen deilige svinger i urørt pudder.

SE VIDEO!

I skrivende stund er det regnet som dominerer utenfor, men la oss håpe på nye snødryss, kanskje det kommer såpass mye at det blir mulig å bestige noen av de litt større toppene her i Os, slik som i 2010.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..