Backe svever over Fonna!

IMG_0335-003Litt vekslende lys om fredagen på Fonna, men fint nok for både skiturister, alpintlag i trening, og for Anders Backe som er på Fonna i forbindelse med filming til Field Productions sin kommende skifilm. SE FLERE BILDER!

Selv om det var litt vekslende lys på Fonna, var det godt med folk som hadde funnet veien til sommerskisenteret denne fredagen.

Flere skilag hadde rigget seg til i bakkene for en langhelg med treninger, mens andre bare var oppe på dagstur for å kose seg litt i sommersnøen.

Også i parken var det en bra gjeng som lekte seg fredagen, og midt blant kidsa, dukket det også opp en del mer kjente profiler, deriblant Anders Backe.

– Jeg er her oppe for å hoppe litt i forbindelse med innspillingen av Supervention til Field Productions. Vi har fått gjort noe på film og håper på å få gjort mer i kveld i solnedgangen, sa Backe da vi hadde en liten prat med ham.

Parken er oppe og går med en rail, en boks og to backflip-hopp på toppen. Lenger nede en trippelinje, og nederst et rør, en rail og noen mindre hopp.

– Det blir bygget mer fremover, og når campene starter skal alt være oppe og gå, forteller parksjef Emil Fossheim.

Heisen på Fonna går alle dager fra kl. 09-15.30.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..