Mange hytteperler!

IMG_1321Det ligger mange flotte hytteperler langs sjølinjen i Os. SE BILLEDSERIE!

 

Har de siste ukene vært ute og padlet i kajakk på Os, Halhjem, Hauglandssjøen, Lepsøy, Askvik og rundt Strøno, men har ikke vært alene på sjøen.

I alle disse områdene har båttrafikken vært stor, spesielt den siste flotte uken vi har hatt. Mange av båtene er nok folk som er på dagsturer eller ferie, men det farter også mange båter til og fra alle de flotte fritidseiendommene som ligger i bygden.

Inne i Hauglandssjøen og gjennom Hauglandssundet ligger det mange flotte hytte og naust-perler. Det samme gjelder ute i Lepsøy. De fleste har lagt der i mange år, men de har nok fått en solid oppgradering de siste årene.

Det har også dukket opp mange nye naust med fine uteplasser, som nok blir brukt som samlingsplasser for familier gjennom sommeren.

Onsdag gikk turen rundt Strøno. Også der ligger perlene på en snor rundt øyen, men det er på strekket fra Forstrøno og mot innseilingen til Strønobrua at de flotteste hytteperlene ligger.

Også her er det en kombinasjon av eldre perler som er blitt rustet kraftig opp, og noen nybygg.

I Forstrøno har også båthavnen fått en oppgradering med flere båtplasser, men dette arbeidet er ikke ferdig, så det blir nok enda flere når arbeidet er i havn.

Les også: Denne perlen kan bli din for 25 millioner

Den mest påkostede fritidseiendommen er nok Tjoholmen som ligger i innseilingen mot Strønebrua. Denne eiendommen ble i juni lagt ut for salg til 25 millioner kroner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..