Så ble det skisesong i Eikedalen!

IMG_6491-001Fikk min første tur i Eikedalen i pudder, men så kom vinden. SE BILLEDSERIE!

Eikedalen Skisenter startet sesongen 18. januar, men det var mer snø og enda finere da jeg var oppe 15. januar.

Den onsdagen ble det først litt jobbing og så opp i Eikedalen for å ta litt bilder, og det ble en god dag. Ble kjørt opp til toppen av Setertrekket med snøscooter og fikk kjøre i herlig pudder ned igjen. Fikk også en tur mellom Tvillingtrekkene.

Les og se bilder og video: Årets første pudderdag i Eikedalen!

Dagen etter forsvant mye av snøen med vinden, men skisenteret klarte likevel å åpne barneområdet og Setetrekket om lørdagen.

Uken etter ble det tur opp på kveldkjøring både onsdagen og fredagen. Det er noe eget med skikjøring på kvelden, selv om det bare var barneområdet som var åpent disse dagene.

Lørdag åpnet skisenteret også Setrertrekket igjen. Rundt 650 personer var innom om lørdagen og ca 750 om søndagen, da jeg igjen var oppe.

Mye vind om lørdagen, men i dag var det ikke så mye. Også solen tittet frem denne søndagen, så det ble en ganske fin søndag for skikjøring.

Til uken har skisenteret kveldskjøring tirsdag-torsdag. Siden det ikke ser ut til å komme noe særlig med snø den neste uken, vil de også flytte snøkanoner over til Bergensløypen, for å prøve å dekke den nederste delen med snø. Lenger oppe er det nemlig bra.

Januar er snart unnagjort og sesongen er i gang. Så er det bare å håpe på at vinteren kommer for fullt i februar. Da er det også vinterferie på gang for mange.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..