Endelig Fonna igjen!

IMG_8626-2Enorme snømengder på Folgefonna denne sesongen. SE VIDEO OG BILDER!

Tirsdagen før påskedagene, var det endelig tid for å legge turen til Fonna Glacier Ski Resort igjen. Strålende sol, store snømengder og puddermeldinger, gjorde ikke forventningene til dagen, mindre.På veien oppover registrerte vi fort at vi ikke var alene. Mye påsketurister som gikk til toppen av breen, men med et pitstop ved skisenteret.

Siden veien ikke var brøytet helt opp denne dagen, tok vi sjansen på å kjøre så langt vi kunne, og heldigvis var det en lomme til bilen der.

I skisenteret jobbet flere av de ansatte med å skrape heistraseen for snø med tråkkemaskin, slik at det blir plass til t-kroker. Også  siste del av veien ble brøytet i løpet av dagen.

Vi var oppe for å filme og ta litt bilder, men og for å kjøre litt pudder. Fine forhold på venstresiden av heisen, gjorde at vi satte sporene våre side om side for hver tur vi kjørte. Også flere andre skientusiaster var på plass for å få sette spor i fin, fin nysnø.

13 meter med snø i henget og 6-7 meter høye brøytekanter på veien. Joda, det blir full rulle på Fonna gjennom påsken og langt utover på ettersommeren.

Og sesongen starter rekordtidlig i år, til godværet på langfredag!Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..