Herlige påskedager!

IMG_8572Før påske var det meldt elendig vær, men så kom det likevel et høytrykk som sørget for flere drømmedager til fjells. BILLEDSERIE!

Palmehelgen og de første dagene i påsken hadde en variert værtype, men til fjells var det mye sol.

Men på skjærtorsdag kom det skikkelig godværet, og det holdt til og med lørdagen i fjellet, mens det ble noe mer variert skydekke i lavlandet.

Eikedalen
Det fine været trakk mye folk til fjells. I Eikedalen Skisenter var det 2600 besøkende på torsdagen og enda flere om fredagen.

Fikk selv nyte en herlig torsdag i Eikedalen, og det beste av alt var at det hadde kommet 25 cm nysnø, så det ble en del herlig kjøring utenfor løypene.

Myrkdalen
I Myrkdalen hadde de rundt 4000 besøkende både torsdag og fredag, mens lørdagen ble noe roligere.

– Det ble fullt på parkeringsplassene våre, men jeg tror de fleste som kom oppover fikk seg en plass i nærheten av anlegget, forteller daglig leder i Myrkdalen fjellheiser, John Ivar Norheim om fredagen.

Også mange turfolk fant veien opp til Myrkdalen torsdag og fredag.

– Det har nok vært mellom 1000 og 2000 personer på turski i området, og dette gjorde nok sitt til at det ble trangt om plassen.

Fikk selv nyet både fredagen og lørdagen i Myrkdalen, og det ble også gode dager. Det meste av nysnøen som kom i anlegget var oppkjørt ved heisene, men det var bare å gå eller stake litt, så hadde man plutselig urørt snø for seg selv.

I Myrkdalen er det fremdeles over 2 meter med snø nede og 4 meter oppe i fjellet. Eikedalen Skisenter har 190 cm med snø nede og 230 cm oppe i fjellet.

Bildene under er fra Eikedalen skjærtorsdag og Myrkdalen langfredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..