Topptur i Eikedalen!

Fjord, fjell og sykkel.

Kom mai du skjønne milde. Joda, mai leverer sommervarene i 2017. Strålende sol og flere dager er ikke å forakte, og selvsagt har det blitt dager ved og i sjøen (7,5 plussgrader), men så var det dette fjellet da.

Har lengtetet etter å få snø under skiene i denne finværsperioden, men det ble fredag før jeg fikk muligheten til å dra opp på Kvamskogen.

Tok med skiene, og hang sykkelen bakpå. Etter et lite stopp i Samnager for å fange fjorden og fjellene med kamera, var det rake veien til Kvamskogen og Eikedalen.

Fremdeles bra med snø i anlegget, og jeg valgte å gå opp skaret. Det ble en ganske strabasiøs tur, siden solen allerede hadde stått på i mange timer da jeg kom opp. Bløtt, ja, men jeg kom meg da opp, og turen var uansett flott.

Nedkjøringen gikk samme vei som opp. Veldig bløtt flere steder, gjorde turen ned sånn passe. Det vil si, det var kjekt, men det ble ekstra kjekt når jeg kom ned i løypene, der var det også bløtt, men ikke så mye snø, så det ble en herlig cruising ned igjen til bilen.

Etter ski, bar det bort til nye butikken på NAFèn, for å få seg litt mer å drikke og en liten matbit.

Deretter var det opp på sykkelen, og så ble det et par timer rundt på Skogen for å kikke litt. Veldig mange hytter og bomveier, gjør at man føler at man tråkker veldig mye på privat grunn. Men flott er det i den flotte vårløsningen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..