Drømmevinteren!

Og enda er det en måned igjen av vintersesongen.

Vi har blåst februar og har kommet over halveis inn i mars 2018, og som jeg tidligere har skrevet, det er og har vært en drøm av en vinter.

Selv hadde jeg tre dager på ski i november, så åpnet Eikedalen for sesongen 2. desember, og siden har de gode dagene kommet som perler på en snor.

Frem til ut i februar var det for det meste nysnø og pudder å finne i Eikedalen hver gang jeg var oppe, og de ble mange dager. De siste ukene har det vært litt urørt å finne, men siden har det vært ganske vindpakket, men til gjengjeld har løypene vært fantastisk.

Og denne sesongen har jeg for alvor fått den helt store gleden av å kjøre i løypene igjen, mye takket være de utrolig gode forholdene.

Og nå står påsken for tur, og fremdeles er det rundt 3 meter med snø i Eikedalen, ja, det har til og med kommet litt nysnø igjen. Joda det kommer til å bli en god påske, og får vi godværet i tillegg til de gode forholden, blir det en enda bedre påske.

Og så kjøres heisene et par uker etter påske også, deretter står fine toppturer for tur, og så blir det Fonna, de åpner 27. april.

Under et utvalg bilder fra februar/ mars i Eikedalen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..