Magiske skidager både høyt og lavt!

Flere uker uten snøfall, men kulden gjør at snøen og løyper har holdt veldig bra.

I skrivende stund er det over to uker siden vi hadde skikkelig snøfall, men da kom det 30 cm her nede i lavlandet, og en god del også i fjellet.

Snøen som kom i lavlandet har ført til at det har blitt ski nesten hver eneste dag i et par uker, men da fjellski, og gjerne på kvelden med hodelykt.

Men i fjellet er det enda mer snø, i Eikedalen Skisenter på Kvamskogen 90-100 cm, noe som har gitt mye morsom skikjøring de siste ukene.

Og senest søndag kunne vi fremdeles kose oss i den tørreste og fineste snø, som bare har blitt bedre med tiden, men mye er oppkjørt, så man må kanskje lete litt mer for å finne den.

Men også i løypene er det fantastisk å kjøre på om dagen, den kalde tiden gjør at løypene holder veldig bra, så det er bare å kjøre på, «stuegulv» kaller vi det her vest.

Vi har ennå noen kalde dager foran oss, men søndag kommer vinden og mildværet, og til uken blir det regn, så da er det å håpe på at det kommer som snø i fjellet.

Jentene øverst på bildet traff jeg på da de skulle hjem. De hadde vært på Sparkjøp og kjøpt seg tidsriktig og fargerik skidress til noen få hundrelapper, akkurat slik de var på 80-tallet. Skulle ikke forundre meg om dette blir en hit igjen.

Alle foto: Jan Petter Svendal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..