Fin skikjøring selv om heisene er stanset

Foto: Jan Petter Svendal

Sesongen var over etter 2. påskedag, men da er det jo flott å gå til topps, og få fin skikjøring i vårens pudder ned igjen.

Eikedalen Skisenter har som vanlig vært basen gjennom sesongen, siden jeg også har arbeidsoppgaver der, men like mye fordi det er den beste plassen å kjøre på ski i Bergensområdet.

Fredag 22. april ble det først noen timer med jobbing på datamaskinen i hjemmet, og så gikk turen til Kvamskogen og Eikedalen Skisenter.

Gikk opp det bratteste henget, før det flatet mer ut fra Fjellheisen og oppover. Antrekket var shorts og t-skjorte, og for et eventyr det er å en eller flere slike turer hver vår.

Fortsatte til topps ovenfor Fjellheisen. Var også borte til den gamle Stolheisen som nå ikke er i bruk lenger, før det ble nedkjøring mot den nye Toppheisen, videre i henget nedover, og så inn mot Fjellheisen og ned til Bergensløypen. Og feelingen var herlig, og det samme var skikjøringen, vårens pudder, sløsj, leverte meg en flott tur ned igjen.

Fremdeles godt med snø flere steder på Kvamskogen, så ikke nøl med å legge turen opp for en fin walkabout opp, og så få fin kjøring ned igjen som bonus.

Jeg skal opp igjen!

Foto: Jan Petter Svendal

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..