For en fet finbilparkering

Hvorfor ikke en Opel stasjonsvogn? FOTO: Jan Petter Svendal

Ulvenmarkedet er en kombinasjon av deler til bil og motorsykkel, krimskrams og lekre biler.

Ulvenmarkedet i Os utenfor Bergen har blitt en tradisjon for mange, men så kom det en viss pandemi og laget kluss, og dermed ingen marked og finbiler ved Os Vidaregåande skule i 2020 og 2021.

Se også: 70 UTSTILLERE OG OVER 100 FINBILER (se stor billedserie fra markedet)

Men i år var det endelig rom for å åpne opp igjen, og ikke bare er det marked, for det kommer også bilentusiaster for å vise frem stoltheten på fire og to hjul.

Og for en samling det var, og midt inni fant vi også en politibil fra California, og brannvesenet sin bil fra Los Angeles.

– Det har nok vert 70 biler innom samtidig, men så har noen kjørt videre, og så har andre komme til. Tror nok det har vært over 100 innom, sier en fornøyd Gustav Bahus, leder i Os Skysslag som er arrangør.

Og blant biler og motorsykler fant vi ikke bare amerikansk, for Volvo, Taunus, Anglia, Mazda med flere var representert.

Og så må vi ikke glemme en rålekker Husqvarna motorsykkel som var pusset opp fra topp til tå. Det ble spurt hva den kunne kjøpes for, men da var meldingen klar. «Denne er ikke for salg så lenge jeg lever».

Vi traff også på en lekker Mazda fra 1968, og den var helt original, bare flikket litt på, og eieren hadde hatt den i 42 år.

Og så var kunstneren Tommy Vågen der med sitt fargekart av en bil. Like fargerik både utvendig og innvendig. Tommy Hadde funnet noen lakkbokser han skulle kjøpe, og har stadig nye maleprosjekter, også med skolebarn.

Nyt samlingen av biler i billedserien.

Alle foto: Jan Petter Svendal

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..