Sommeren kom på en tirsdag

Foto: Jan Petter Svendal

Vi bor på Vestlandet, og vi digger det, og så har vi evnen til å virkelig nyte de få fine dagene vi får.

Det har ikke vært så hot denne sommeren, men det har selvsagt vært i skuddet å snakke om den eller de hete dagene som kommer, ja for vi bor da på Vestlandet.

Tirsdag 19. juli var en slik dag hvor det skulle bli skikkelig sommer, hele 25 grader, og ja, vi fikk den. Riktignok overskyet på morgenen og tidlig formiddag, men så kom sommeren, halleluja, we love it.

Som i fjor på denne tiden, storfamilien samlet i hytter og naust på Askøy, og der har vi tilgang til Sup, kajakker og en del andre flyteelementer, og med 15-16 grader i sjøen, så var det selvsagt bare å gi gass, noe vi også gjorde. Rett og slett en eventyrlig dag!

Tirsdagskvelden ble også magisk, 23 grader like før midnatt kan vi leve med. Selvsagt ble det bading og Sup til langt på kveld.

Selvsagt gikk selvutnevnte strandansvarlig (undertegnende) over stranden med rive før dagen var omme, og det samme blir gjort hver dag.

Ryktet ville ha det til at vi kanskje skulle får enda en knall dag onsdagen, før helgen var det nevnt mulige 30 grader, men så kom en kontrabeskjed, en kaldfront var på vei.

Men du, vi våknet til en fin dag og en herlig temperatur, og hele dagen ble tilbrakt utendørs, på land, i sjøen og på Sup. Ok, vi trakk under tak ut på ettermiddagen til tider, for det kom også noe regn. Onsdag kveld er det 16 grader og litt varierende vær.

Men du, 18 grader og en god del sol er meldt på torsdagen, og fredagen skal det bli opp i 24 grader og en god del sol, og så kan dert komme noen byger.

Vet du ka, vi bor på Vestlandet, og vi digger det, og så har vi evnen til å virkelig nyte de få fine dagene vi får.

Og så digger vi Askøy. Ja, vi kommer tilbake.

FOTO: Jan Petter Svendal

Reklame
Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..