Strålende i «Oak Valley»

Foto: Jan Petter Svendal

Denne lørdagen ble av den aller beste sorten i Eikedalen, strøkne løyper og pudder utenfor.

Eikedalen Skisenter har holdt åpent i noen uker. Det startet 2. juledag, og fortsatte med en ganske snørik romjul, men det måtte bli nyttår og første nyttårsdag før den første skikkelig fine dagen kom.

Se også: Strålende forhold på sesongstart

Deretter skulle det gå et par uker igjen før det ble perfekt vær, nysnø og kuldegrader, men slik ble det altså denne lørdagen, 14. januar 2023.

Og dette var dagen da alle skulle på ski, for Eikedalen hadde rekordbeste for sesongen, med nærmere et par tusen gjester.

Løypene var faste og fine, men med litt lett løst oppå, og noen steder ganske hardt under, men perfekt for carving. Utenfor løypene var det kommet 5-10 cm med nysnø, og oppe i fjellet var det aldeles nydelig, noe også et sporsatt fjell bar preg av utover dagen.

Eikedalen Skisenter har i skrivende stund, mandag ettermiddag, fått enda mer påfyll, for det har snødd godt, og det kan komme enda litt mer, så det kan bli en strålende uke for kveldskjøringer, for det er bare da det er åpent på ukedager nå i januar, og selvsagt på dagtid lørdag og søndag.

Vinteren er så vidt begynt folkens, så der ligger mye usporet snø og venter på oss utover de neste dagene, og så ser vi selvsagt frem til vårens pudder, ja, når solen begynner å varme, og vi får lange lyse dager til å boltre oss på.

Alle foto: Jan Petter Svendal

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..