Studebakeren var nok favoritten

Et smykke av en Studebaker. FOTO: Jan Petter Svendal

Godt over 100 finbiler og over 80 utstillere besøkte Ulvenmarkedet.

Ulvenmarkedet ved Os vidaregåande skule gikk av stabelen for minst 20 gang i løpet av den knallfine lørdag 22.april.

Ulvenmarkedet er først og fremst guttas sted, men damene kommer også, og det samme gjør barn og unge, for det er ikke bare bildeler, militære effekter og mopeder det dreier seg om.

På marked er det leker, blader, instrumenter, musikk i form av cd, kassetter og ikke minst vinyl, og til helt greie priser, og der var en del godbiter blant vinylplatene.

Vi ser også mye snadder for innredning. Klassiske lamper, industrilamper, tøffe skilt og diverse nips. Der er absolutt mye for den som har litt sansen, og som vil gjøre noe helt annet enn alle andre.

En viktig del av markedet er finbilparkeringen. Der kommer det innom det ene smykket etter det andre, både på to og fire hjul, men først og fremst lekre biler.

Mange amerikanske er innom, men vi skal ikke glemme klassikere som Volvo Amazon, Opel Rekord, Ford Taunus, Ford Granada, Boble (folkevogn), med flere.

Og så kom det noen skikkelige klassikere som snart er hundre år. To A-Ford, en fra Os og en fra Fusa, og sistnevnte er omtrent helt original. Virkelig noen perler fra den tid da.

Skal vi hente frem favoritter, så må det bli en Opel Rekord som kjørte ut like etter vi kom bort på Ulvenmarkedet, og så ble vi veldig svak for den hvite Studebakeren med noen brune detaljer, den var rett og slett praktfull.

Men hallo, alle bilene som var innom lørdagen var staselig, hver på sin måte.

Ulvenmarkedet hadde altså godt over 80 utstillere denne gang, og det må jo være bort i mot rekord. Og så var over 100 finbiler og et knippe fete motorsykler på plass, ja, og så pickupen til varaordfører Harald Lekven.

Alle foto: Jan Petter Svendal

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..