Nysnø og sol på Folgefonna

HoppEtter en periode med dårlig vær har denne uken vist seg frem som en strålende uke med solskinn og nysnø på Fonna. SE FLERE BILDER!
Den som trodde skisesongen var over med vinteren må tro om igjen. 1. mai var det åpning på Fonna og med en del gode dager i ettertid før vinteren satte inn igjen på 1200 meters høyde.

I løpet av en ukes tid med ruskevær har det kommet 60-70 cm med nysnø, og i begynnelsen på denne uken kunne ski og brett entusiaster boltre seg i urørt mai-pudder.

SE BILLEDSERIE FRA FOLGEFONNA 14. MAI! 

Hele denne uken har det vært flere filmteam på Fonna som har «slåss» om backcountryen for å få den fineste settingen for filming til nye skifilmer.

Oppe ved skisenteret holder Field Productions på med å bygge et gigantisk hopp som blant annet Jon Olsson fra Sverige skal vise sine kunster på i dagene som kommer.

– Vi begynte filmingen i Helsinki i november og har siden vært innom blant annet Sverige, Canada, Østerike og Norge. Får vi det til slik vi tenker, kan det bli en del fra Folgefonna i filmen som vi lanserer i september, sier produsent Filip Christensen.

Les også: Field og Olsson på Fonna

Å komme på Fonna i dag var som vanlig en strålende opplevelse med god snø og fint vær. Til helgen vil det nok dukke opp en del ski og snowboard entusiaster som velger fjellet fremfor å gå i 17. mai tog i lavlandet.

Vi serverer rømmegrøt og spekemat og lager 17. mai på Folgefonna og ønsker alle velkommen til en eksotisk feiring i 1200 mteres høyde, sier daglig leder ved Folgefonna sommerskisenter, Sissel Vauler.

Andreas StorebøEn dårlig skulder stanser ikke Andreas Storebø fra å vise sine kunster på Folgefonna.

Jenter fra Kari Traa skilagEn del av jentene fra Kari Traa skilag er og på Folgefonna og trener.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..