Snø og tåke på nasjonaldagen!

Snø og lav tåke stoppet ikke ski og snowboard entusiaster fra å ta turen på Fonna på 17. mai. SE BILLEDSERIE!

Skal, skal ikke var tankene for undertegnende hjemme på Os tidlig på morgenen 17. mai. Når skydekket lettet og det kom antydninger til litt sol, var saken grei. Det blir Jondal og Folgefonna.

SE BILLEDSERIE FRA FOLGEFONNA PÅ 17. MAI HER!

Turen fra Os mot Samnanger og over Kvamskogen ble av den våte sorten siden det var regn i luften, men da jeg passerte Norheimsund i retning Tørrvikbygd begynte det å lette og jeg fikk litt av den levende postkortstemningen.

Hvite fjelltopper, grønt gress, blomsterenger og en blågrønn fjord og Hardanger. Kan det bli noe norskere på nasjonaldagen?

Vel fremme i Jondal møtte jeg blide og glade locals pyntet til fest på 17. mai og sentrum var pyntet med flagg og lettere fruktblomstring.

Les og se video og billedserie fra himmelspretten på Fonna her.

På turen opp mot Fonna skjønte jeg raskt at dette ikke ble en dag med blå himmel. Tåken var tett og på det verste så jeg kanskje 10 meter foran bilen.

Vel oppe til Folgefonna sommerskisenter kunne jeg konstatere at jeg ikke var alene. En del turgåere, noen alpinister og et fint knippe med snowboardere lot tåke være tåke og kastet seg ut i snøen for å leke seg på 17. mai.

Oppe i anlegget var det også snowboardkonkurranse. Meningen var at det skulle hoppes, men tåken satte en stopper for det. I stedet ble det railjam med premier underveis for kule triks og konkurransen var og siste kvalifisering i SrfSnoSk8s BestTrick-serie, før finalen skal være på Folgefonna senere i sommer.

Tåke og lett snøvær la kanskje en liten demper på dagen oppe på Fonna, men været kan vi ikke gjøre noe med. Folgefonna og Hardanger på en nasjonaldag gir nasjonalfølelse på høyeste plan. Vi er rett og slett heldig som er blitt trukket ut til å å få vokse opp her i lille vakre Norge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..