Herlige Myrkdalen!

105 cm puddersnø på tre dager og så solskinn. Det ble ingen vond onsdag å boltre seg i Myrkdalen på. SE VIDEO OG FLERE BILDER!

Den ene pudderalarmen etter den andre har gått i Myrkdalen de siste dagene og til sammen har det kommet 105 cm med nysnø på tre dager. Nå ligger det rundt to meter med snø oppe i fjellet.

– Vi har målt 2 meter og 13 cm med snø oppe på toppen ved Kari Traa trekket, så nå begynner det å bli godt med snø her oppe, sier Rune Slettemark som jobber for skipatruljen i Myrkdalen.

Klikk på bildet under for billedserie!

Myrkdalen 12. januar 2011.

Etter mye nedbør, viste endelig solen seg igjen på Vestlandet onsdag. Det var en del skientusiaster som mente at solskinn og pudder var god nok grunn til å legge turen til Myrkdalen i stedet for jobb og skole.

Kjell Røttingen fra Os jobber i Nordsjøen og har fremdeles friperiode og kunne derfor reise på ski med god samvittighet.

– Vi var egentlig tre kollegaer som skulle ligge over i hytte her oppe i tre dager denne uken, men på grunn av sykdom skar det seg med overnattingsturen, sier Kjell Røttingen.

Da ble det i stedet dagstur for han og en arbeidskollega..

– Dette ble en fantastisk skidag med mye pudderkjøring på nye ski som fungerte glimrende både i de gode løypene og ute i puddersnøen, sier Kjell Røttingen.

Selv om snøen var tørr og fin, hadde vinden herjet litt med den noen steder.

– Vi hadde noe vind her oppe natt til i dag, men det var kanskje like greit siden det nå er stor rasfare i fjellet, sa daglig leder i Myrkdalen skiheiser, John Ivar Norheim.

Skredrisikoen var onsdag satt til kategori 4 og det var gått noen mindre ras i nærheten av skianlegget, men i selve anlegget er det trygt og nok av muligheter til å få leke seg i puddersnøen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..