Strøken skidag i Vossefjellene

Etter mange flotte skidager i Eikedalen, ble tirsdagen tilbrakt i fine løyper og litt nysnø i Myrkdalen.

Det har vært en ganske rar vinter, med ikke veldig mye snø. Og når den først har kommet, så har det bare gått noen dager før regnet har ødelagt.

Men før vinterferien kom det gode påfyll med snø både på Kvamskogen og i Vossefjellene, og pluselig var det veldig gode forhold igjen. Og både Eikedalen og Myrkdalen melder om godt besøk i løpet av vinterferien.

I vinterferien ble det flere fine skidager på flotte forhold i Eikedalen, men tirsdagen etter ferien, ble det endelig en tur til Myrkdalen igjen.

Og skisenteret bød på flotte forhold i løypene, og noen steder var det også fortsatt mulig å finne noe tørr urørt snø som ikke vinden hadde herjet med.

Vi kjørte for det meste i løypene, men tok en rusletur opp mot Finnbutnuten. Oppe var det veldig vindpakket, men i et lite søkk litt til høyre for toppen, fant vi urørt snø som bød på litt god frihetsfølelse.

Og allerede dagen etter kom det solide påfyll med snø, både til Eikedalen (har 1 meter med snø) og Myrkdalen (har to meter med snø), så forholdene er ikke blitt dårligere de siste dagene.

I Myrkdalen går snøkanonene for fullt nede ved hotellet. Der produseres det snø til et storhopp og til landing i forbindelse med World Cup i Big Air 24-25 mars.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..