Blue ice!

Blåisen stikker seg frem gjennom snøen på Folgefonna om dagen og er lett tilgjengelig, men gå ikke for nære. SE FLERE BILDER!

På veien opp mot Folgefonna sommerskisenter kan man se store mengder spektakulær blåis på kanten av breen flere steder, men den er et stykke unna og er lite tilgjengelig for folk flest.

Les og: Istid

Lørdag gikk årets første tur opp til Folgefonna sommerskisenter og da var det naturlig å ta en titt på den fantastiske blåisen som ligger bare noen hundre meter fra skisenteret.

Les og: Eksotisk i blåisen

Det er en mektig vegg med is som viser seg frem nederst i anlegget og dette burde så absolutt kunne bli en ekstra attraksjon for turister som tar turen opp på 1200 moh i løpet av sommeren.

Les og: Dette er også Folgefonna!

SE FILM FRA BREVANDRING PÅ FOLGEFONNA HER!

Tidligere i uken på en skikkelig ruskete dag med snø i luften, sørget Folgefonni Breførarlag for at filmfolk, fotograf og lettkledde modeller fikk gode arbeidsforhold ved isveggen. Det dreide seg om innspilling av en ny reklamefilm for flaskevannet Isklar som tappes fra Folgefonna.

SE BILLEDSERIE FRA BREVANDRINGSTUR PÅ FOLGEFONNA!

Selv om isen er lett tilgjengelig ved skisenteret, så betyr ikke det at man skal gå for nære for det kan fort løsne blokker fra denne veggen i løpet av våren og sommeren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..